⛟ Fri frakt över 600 kr
BOKA TID
Vi förstår att det kan vara överväldigande att välja rätt hudvårdsprodukter, och vi är fast beslutna att erbjuda en smidig shoppingupplevelse som hjälper dig att uppnå dina hudvårdsmål. Om du har några ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss för att få hjälp.

Vi accepterar betalningar med Klarna faktura (inom Sverige), Visa och MasterCard, American Express.

För närvarande skickar vår webbutik inom Sverige, om du befinner dig utanför Sverige, rekommenderar vi att du beställer produkter från den distributör som är baserad i ditt resp land. Men om du är intresserad och beställer direkt från vår webbplats butik kommer vi att betjäna även dig.

Vi erbjuder fri frakt för beställningar över 600 kr. Vid beställning under 600 kr debiteras fraktkostnad enligt följande:

Sverige: 64 kr

EU-länder: 100 kr

Norge och Schweiz: 100 kr

USA, Kanada: 200 kr

Hongkong, Japan, Sydkorea och Taiwan, Singapore, Vietnam, Thailand, Australien: 300 kr

Om du bor i...

Sverige: 3-5 arbetsdagar

EU-länder: 5–8 arbetsdagar

Norge och Schweiz: 6-10 arbetsdagar

Hongkong, Japan, Sydkorea och Taiwan, Singapore, Vietnam, Thailand, Australien: 12-15 arbetsdagar

Beställningar skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningar varken behandlas eller skickas på helgerna. Du får en e-postbekräftelse när din beställning har skickats.

Om du vill returnera en produkt, skicka först ett e-postmeddelande till info@hanna-ong.com inom 14 dagar efter ditt köp i vår onlinebutik. Du bör vänta på vår bekräftelse via e-post innan du skickar tillbaka produkten till oss.

Returerna accepteras endast om produkterna är oanvända och etiketten och originalförpackningen är hela och rena. Återbetalning kommer att göras till kunden när produkten returnerats. De ursprungliga fraktkostnaderna och dina utgifter relaterade till returnerad produkt återbetalas inte.

Återbetalningar för returnerade produkter görs till kunden så fort produkten returneras. Observera att de ursprungliga fraktkostnaderna och dina utgifter för att returnera produkten till oss inte kommer att återbetalas. Återbetalningar behandlas enligt den ursprungliga betalningsmetoden.

Om en produkt skadats eller har tillverkarningsfel eller om vi har levererat fel produkt har du rätt att returnera produkten till oss. Vi kommer att kompensera kostnader relaterade till de returnerade produkterna. Vi kommer att ersätta med en ny produkt, eller om produkten ej är i lager kommer vi att återbetala dig fullt ut. Om du vägrar att ta emot en ersätttningsprodukt återbetalas inte den ursprungliga fraktkostnaden.

Vi rekommenderar att du kontrollerar noggrant direkt efter att du har fått varorna och meddela oss så snart som möjligt genom att skicka oss e-mail med information inklusive produktnamn, skadad kvantitet och bilden av skadad produkt om möjligt, på din information som tillhandahålls, kommer vi att fortsätta ditt fall.

Vi följer EU kosmetikaförordning och Läkemedelsverket. Användning av kosmetiska produkter kan i sällsynta fall orsaka oönskad effekt. Det skulle finnas allvarliga oönskade effekter (SUE) eller icke-allvarlig oönskad effekt (NSUE). Både NSUE och SUE ska rapporteras. Om det är en SUE ska rapporten göras inom 20 dagar efter det att man blivit medveten om bieffekten. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt så vi kan hjälpa dig.

För mer information om rapportering av oönskade effekter av kosmetikaprodukter, vänligen gå till webbplatsen: www.lakemedelsverket.se.